Info om Bank Norwegian kredittkort

LB Norwegian kortet

På relativt få år har flyselskapet Norwegian opparbeidet seg en massiv kundemasse over hele verden, og da spesielt i Norge. Nå satser Bank Norwegian på den samme suksessen – blant annet gjennom deres kredittkort populært bare kalt Norwegian-kortet. Bank Norwegian kredittkort er din optimale partner på reisen dersom du ofte flyr med Norwegian, ettersom du kan opptjene deg gratis flybilletter ved å handle med kredittkortet.

Betingelser og priser

Før vi ser nærmere på det omfattende bonusprogrammet til Norwegian-kortet, kan vi se nærmere på kredittkortets grunnleggende betingelser. Her kan du søke om en kredittgrense på inntil 100 000 kroner, med en effektiv rente som ligger på habile 23,10 prosent. Det anbefales ikke for avbetaling, men med inntil 45 dager rentefritak kan du bruke kortet helt gratis i halvannen måned. Det koster ikke noe å utføre varekjøp med kredittkortet, og uttak i utenlandske minibanker er dessuten helt gratis.

Det er heller ikke noe årsgebyr på Norwegian-kortet, noe som gjør at dette er et kredittkort du kan ha selv om du ikke planlegger å bruke det så ofte. Utover dette er det heller ingen hemmelige eller skjulte gebyrer som du trenger å bekymre deg for.

Fordeler med kredittkortet

Norwegian-kortet har mange fordeler, og passer perfekt for den som reiser mye med flyselskapet. Du får nemlig 1% av alle summer du handler for som «CashPoints». Disse poengene kan du bruke på flybilletter hos flyselskapet Norwegian. I praksis betyr det at du kan handle i butikken, og belønnes med gratis flyreiser på grunn av dette. I tillegg får du henholdsvis 5- og 20 prosent rabatt på lavpris-/fullprisbilletter hos Norwegian.

Utover dette kan du også spare mye penger på reiseforsikringen som er inkludert i kortet. Denne dekker både deg og reisefølget ditt, og aktiveres automatisk dersom du betaler minst halve reisen med dette kredittkortet.

Søke om Bank Norwegian kredittkort

Bank Norwegian er en moderne internettbank uten fysiske filialer, og derfor er det på nettsidene til banken at du kan søke om kredittkortet. Det tar kun noen få minutter å slenge inn en søknad, og som regel får man svar på om søknaden blir innvilget umiddelbart. Vi anbefaler BankID slik at du raskest mulig får kredittkortet i posten. Husk at du må oppfylle de grunnleggende søkekriteriene for å få Norwegian-kortet. De innebærer at du må være minst 18 år gammel når du søker, og at du ikke har noen aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger i navnet ditt.

Mer info om kredittkort:

https://www.finansportalen.no/Bank/Kredittkort

http://www.kredittkortinfo.no