Informasjon om Lendo refinansiering

forbrukslan-9

Skal du refinansiere gjeld, så vil du fortsatt at det nye lånet ditt skal bli så billig som overhodet mulig. Men hvordan får man tak i billig refinansiering? Jo, du benytter deg av en låneformidler som sender søknaden din om refinansiering til flere banker. Det er nettopp det Uno Finans gjør, slik at du enklest mulig kan ende opp med det beste refinansierings-lånet. Her får du lånetilbud fra opptil 10 norske storbanker – kan det bli bedre (og billigere)?

Betingelser og vilkår

Som du kanskje har skjønt, så er ikke Lendo noen bank i seg selv som tilbyr refinansiering av gjelden din. Derimot er det en tjeneste som fungerer som et mellomledd mellom deg og banken(e). På denne måten er det derfor vanskelig å si noe eksakt om hvor mye det vil koste deg når du refinansierer hos Lendo, ettersom vilkårene og betingelsene vil være ulike avhengig av hvilke bank(er) du får tilbud fra. Uansett kan du være sikker på at du får billig refinansiering når du søker hos Lendo, siden de 10 største bankene i landet vurderer søknaden din.

Maksimal sum du kan refinansiere hos Lendo er 500 000 kroner, men du kan også søke om refinansiering på beløp helt ned mot 5000 kroner. Nedbetalingstiden kan maksimalt være 12 år, noe som bør gi en fleksibel nedbetaling etter at du har refinansiert gjelden din. Laveste effektive rente vil være 9,61 prosent.

Fordeler med å refinansiere hos Lendo

RechnerStift_9199570Den store fordelen med å refinansiere gjennom Lendo i stedet for å gjøre det direkte i en bank, er at du får flere tilbud som du kan sammenligne og måle opp mot hverandre.

Selv om du trolig vil spare penger på å refinansiere og samle dyre smålån/kredittkortgjeld uansett hvilken bank du velger, så gjelder det å spare så mye mulig. Dersom du er enig i sistnevnte påstand, så er Lendo det beste alternativet du har når det kommer til det å refinansiere gjeld.

Søke om refinansiering

Lendo har et svært enkelt søknadsskjema som du fyller ut på bare noen få minutter. Deretter er det bare å lene seg tilbake mens du venter på at tilbudene fra bankene skal renne inn – som regel får du tilbud om refinansiering samme dag som du søker, og senest innen 24 timer. Kriteriene du må oppfylle for å søke om refinansiering hos Lendo sier at du må være minst 20 år gammel, ha en årsinntekt på minst 120 000 kroner og ikke ha betalingsanmerkninger.