P-Hotels Brattøra

P-hotels_brattøra

P-Hotels Brattøra er et moderne sentrumshotell med en beliggenhet sentralt i Trondheim, der både byelven og fjorden er nærmeste naboer til hotellet. Ønsker du å bo sentralt i gangavstand til det meste av severdigheter i trønderhovedstaden er P-Hotels Brattøra følgelig et meget godt valg

Beliggenhet

Hotellet ligger like utenfor selve sentrum av Trondheim, med en gangavstand på noen få hundre meter innover til Trondheim Torg. Beliggenheten gjør at hotellet er skjermet for mye av den verste nattestøyen og trafikken. Samtidig ligger hotellet like ved sentralstasjonen i byen, slik at hvis du ankommer Trondheim med tog, så kan du spasere til hotelldøren. Avstanden til den berømte Nidarosdomen er på 1,3 kilometer, mens det et steinkast unna hotellet ligger både restauranter, butikker, utesteder og så videre. Kort oppsummert er beliggenheten til P-Hotels Brattøra optimal for enhver turist på besøk i Trondheim. Skulle du allikevel ha behov for lengre transport, prøv Bilutleie Trondheim eller Goautos

Rom

142653863179152cb15599002ca8ed2fe977772757P-Hotels Brattøra er et forholdsvis stort hotell med 128 gjesterom, og hotellet har fått tre og en halv stjerne for sin kvalitet og standard. Hotellet er familievennlig, med opptil tre sengeplasser på de største rommene.

Standarden på rommene er moderne og god, med fasiliteter som TV og gratis trådløst internett. Utover dette er det neppe noen luksus som venter deg med et opphold på P-Hotels Brattøra, men hotellet er moderne og tilbyr overnatting til overkommelige priser.

Fasiliteter

Andre fasiliteter som tilbys av hotellet er gratis frokost i hotellets egen restaurant. Du har også tilgang til treningssenter, og for den som reiser til Trondheim i forretningssammenheng, så kan man dra nytte av møterom og konferanselokaler. Resepsjonen har døgnåpen og er behjelpelig når det kommer til typiske turisttjenester. Utover dette kan vi nevne at hotellet har blitt vurdert til 3,8 av 5 mulige poeng, basert på nesten 100 vurderinger fra overnattende gjester. Dette tilsvarer de stjernene hotellet har blitt tildelt.

Bestill dette hotellet på Trondheimhotell.no