Radisson Blu Airport Hotel

Explicitly not free for architectural magazines, books and commercial use.

Den gigantiske hotellkjeden Radisson Blu er representert i de fleste storbyer i Norge, og verden for øvrig, og er naturligvis også til stedet ved landets nasjonale lufthavn – Oslo Lufthavn. På Radisson Blu Airport Hotel bor du så sentralt som overhodet mulig, med avgangs- og ankomstterminalene på Oslo Lufthavn så nært at man kan spasere fra hotellresepsjonen. Dette hotellet kan du bestille på Hotell på Gardermoen eller på denne nettsiden.

Beliggenhet

Radisson Blu Airport Hotel er det mest nærliggende hotellet i forhold til Oslo Lufthavn, og det optimale førstevalget for den som skal reise videre med fly fra flyplassen tidlig neste morgen, eller som ankommer Oslo Lufthavn sent på kvelden og har behov for overnatting før reisen fortsetter neste dag. Hotellet ligger nemlig i gangavstand til terminalene, og følgelig slipper man bruk av ekstern transport. Overnatting på hotellet gir også gode betingelser ved parkering av bil. Utover dette så er ikke beliggenheten optimal for andre enn flyplassreisende, ettersom hotellet stort sett er omringet av flyplassområdet.

Rom

RDBLU-OsloRadisson Blu Airport Hotel er det største hotellet på Oslo Lufthavn, med hele 500 gjesterom av moderne standard. Det er et 4-stjerners hotell, slik at man kan forvente seg moderne gjesterom med en tilnærmet luksuriøs innredning. Standarden på samtlige rom kan anses som god, men er varierende avhengig om man velger vanlig dobbeltrom, forretningsklasse eller Junior-suite.

Sistnevnte har sengeplass til tre personer ved bruk av ekstraseng. Rommene er utstyrt med omfattende fasiliteter. Blant annet kan vi nevne klimaanlegg, minibar, strykejern, toalettartikler, hårføner, TV, telefon og safe på rommet. Dessuten er trådløst internett inkludert i prisen.

Fasiliteter

Radisson Blu Airport Hotel har et omfattende tilbud av fasiliteter sammenlignet med de øvrige flyplasshotellene. Blant annet så har hotellet egen barneklubb, to forskjellige restauranter, bar/lounge og muligheter for romservice. Frokost er inkludert i prisen, og serveres daglig i form av buffé. Utover dette så tilbys også andre fasiliteter som treningsrom, badstue og forretningssenter/møterom for de som reiser til Oslo Lufthavn i forretningssammenheng. Resepsjonen har døgnåpent og tilbyr grunnleggende resepsjonstjenester. Til sist kan vi også ta med at Radisson Blu Airport Hotel er et av de best vurdere flyplasshotellene via nettstedet TripAdvisor, der hele 1100 overnattende gjester har vurdert hotellet til en poengsum på 4,3 av 5 mulige.